Mentorointiohjelma sinulle hyvinvointialan yrittäjä

4kk kestävä mentorointiohjelmani on sinulle hyvinvointialan yrittäjä tai yrittäjyydestä haaveileva, joka haluat laittaa yrittäjyysunelmasi todeksi!

Haluat lähteä toteuttamaan intohimoasi isommin ja näkyvämmin. Haluat, että yrityksesi ja palvelusi huomataan, jotta alat houkutella luoksesi juuri oikeita asiakkaita. Olet valmis tekemään töitä yrityksesi eteen ja ottamaan määrätietoisia askeleita eteenpäin.

Yrittäjyys on itselleni intohimo ja elämäntehtävä. Yrittäjänä kuljen omaa polkuani ja haluan tehdä asiat vahvasti omalla tavallani. Edelläkävijän asenteella.

Lyhytterapeuttiyrittäjänä tiedän, millaista on markkinoida omaa sydämentehtäväänsä. Tiedän myös, mitä vaatii olla somessa esillä oman alansa asiantuntijana. Tiedän, millaisilla keinoilla asiakkaat tavoittaa ja millaiset markkinointikeinot toimivat myytäessä omaa henkistä palvelua. Minä mentorina olen myös kokemusasiantuntijan roolissa. Olen kulkenut saman polun kanssasi ja elän päivittäin myös lyhytterapeutti-yrittäjän arkea. Minulta et saa siis vain irrallisia markkinointikikkoja, vaan myös kokemukseen perustuvaa tietoa ja osaamista.

Mentorina kuljen vahvasti vierelläsi. Haluan tulla kanssasi yrityksesi ytimeen. Haluan ymmärtää, mistä yrityksessäsi on kyse. Olen suurin kannustajasi ja rohkaisijasi.

Koet ehkä, että kaipaat apua oman kohderyhmäsi tavoittamiseen. Haluat löytää juuri sinulle sopivan tavan toteuttaa yrittäjyyttä, joka samalla resonoi myös sinun unelma-asiakkaallesi. Haluat alkaa saada seuraajistasi maksavia asiakkaita, joiden tarpeisiin osaat aidosti vastata.

Haluan tehdä sinusta yrittäjän, joka huomataan.

Mentorointiohjelman aikana työstämme mm. seuraavia teemoja:

  • Unelma-asiakkaasi syvällisempi ymmärtäminen
  • Yrityksesi missio ja sen esiin tuominen
  • Somemarkkinointi ja sen tuloksellisuus
  • Visuaalisesti houkutteleva sometili
  • Sisällöllisesti kerroksellinen ja tuloksia tuova somemarkkinointistrategia
  • Sinun mindset yrittäjänä (vahvuutesi, visiosi, haitalliset uskomukset…)
  • Erottuvuus ja massasta esiin nouseminen
  • Tulevan visiointi ja suunnitelman tekeminen yrityksesi kasvulle

Mentoroitavieni saavutuksia:

Asiakkaani ovat päässeet mentoroinnin avulla upeisiin tuloksiin. Suurella ylpeydellä olen seurannut, kuinka asiakkaani löytävät oman intohimonsa ja löytävät tavan olla esillä juuri itselle sopivalla tavalla. Pitkäjänteinen ja omistautuva työskentely on palkinnut mentoroitaviani ja olemme päässeet juhlistamaan tilanteita, kun potentiaalisilta asiakkailta alkaa tulla kyselyjä palveluista. Näkyvimpiä tuloksia ovat ne, kun asiakashanat aukeavat ja kyselyjä alkaa tulla juuri niiltä oikeilta unelma-asiakkailta. Tätä ennen on toki tehty suuri työ, jotta some lähtee tavoittamaan juuri niitä oikeita ihmisiä.

Yrittäjänä on tärkeää, että tiedät, mitä olet tekemässä. Sinulla tulee olla toimiva somestrategia jota seuraat, jotta tuloksia alkaa tulla. Somestrategian kirkastuminen auttaa sinua sisällöntuotannossa ja sitä myötä asiakashankinnassa.

Lisää asiakaspalautteita sekä asiakkaideni onnistumisia löydät instagram-tililtäni @piiak_mentorointi. Tervetuloa tilille seurailemaan ja inspiroitumaan!

Mitä tulet saamaan mentoroinnista:

Tulet saamaan 4kk kestävän tiiviin ja ruohonjuuritasolle menevän avun ja tuen mentorilta, joka tietää, kuinka hyvinvointipalveluita myydään.

Alat tavoittaa juuri sinulle oikeita unelma-asiakkaita, koska osaat viestiä sanoilla, jotka resonoivat juuri heille. Sinäkin haluat saada DM-viestejä ja kyselyjä palveluistasi jo ennen, kuin olet edes julkistanut palveluasi! Miten tämä on edes mahdollista? Oikeanlaisella somestartegialla ja ostopolkujen muodostamisella tämä on mahdollista!

Loppupeleissä sinä olet oman asiakaskuntasi asiantuntija ja on tärkeää, että tulet esille ihmisenä ihmiselle. Mentoroinnin aikana me kirkastamme sinun erottuvuustekijäsi niin, että sinun ei tarvitse olla huolissasi yhdestäkään kilpailijasta. Haluaisitko sinäkin asiakkaita, jotka lähestyvät sinua sanoilla:

”Sinusta tuli niin hyvä fiilis, että halusin ostaa nimenomaan sinulta”

”Susta huokuu niin ihana energia, että olet juuri oikea ihminen mua auttamaan”

”Sä tunnuit jotenkin tutulta”

Sinäkin alat vastaanottaa yllä olevia viestejä ja kyselyjä palvelustasi, kun astut esille omana uniikkina itsenäsi, osaat puhutella seuraajiasi tunnetasolla ja tiedät, miten ostopolkuja somessa rakennetaan.

Mentoroinnissa tulet saamaan parhaat opit toimivaan somemarkkinointiin hyvinvointipalveluiden saralla. Sinun ei tarvitse lähettää yhtäkään kylmäviestiä, eikä tehdä yhtäkään vaivaannuttavaa kylmäpuhelua. Sinä houkuttelet asiakkaat luoksesi olemalla esillä ja puhuttelemalla seuraajiasi, jolloin seuraajistasi alkaa tulla asiakkaitasi.

Mentoroinnissa tulet saamaan kattavan avun ja tuen asiakastutkimuksen tekemiseen, jotta osaat varmasti viestiä juuri sellaisilla sanoilla, mitkä resonoivat myös potentiaalisille asiakkaillesi. Sinun ei tarvitse enää ikinä arvailla, koska tiedät tasan tarkkaan, mikä asiakkaasi tarve on ja mitä sanoja hän käyttää siitä puhuessaan.

Mentoroinnin aikana opit paketoimaan palvelusi niin, että ne ovat helposti ostettavissa ja oikein hinnoiteltuja. Osaat paketoida ja hinnoitella palvelusi niin, että yrittäjänä kasvu on mahdollista ja et joudu elämään jatkuvassa pelossa sen suhteen, mistä seuraavan kuun palkka tulee. Tämä mahdollistuu ennakoitavilla tuloilla ja palvelupaketeilla, joissa on jatkuvuutta.

Yhdistämällä oikein paketoidut palvelut ja loistavan somemarkkinoinnin sinäkin pääset tilanteeseen, jossa 100% tutustumistapaamisista johtaa asiakkuuden starttaamiseen.

Kun haluat tuloksia toimivilla strategioilla, olethan yhteydessä. Voit varata minulta maksuttoman tutustumistapaamisen, jonka aikana juttelemme tilanteestasi ja mietimme, kuinka mentorointini voisi auttaa juuri sinua.

Minä mentorina:

Terapeuttiyrittäjänä itsekin tiedän ja tunnen hyvinvointipalveluiden kentän kuin omat taskuni. Olen toiminut täysipäiväisenä yrittäjänä vuodesta 2022 saakka. Matkan varrelle mahtuu oma 6kk kestävä bisnes-coachaukseni, sekä paljon itseopiskelua myynnin, markkinoinnin ja palvelumuotoilun saralta. Edelleen käännyn myös oman mentorini puoleen aina, kun tarvitsen ulkopuolisen apua ja näkemystä. Viimeisimpänä opintoina olen aloittanut Visual Designer -opinnot, jotka tuovat tukea visuaaliseen markkinointityöhön.

Mentorinasi haluan tulla lähelle, ruohonjuuritasolle auttamaan. En anna sinulle irrallisia bisnesvinkkejä, vaan tulen viemään asiat käytäntöön. Kuljen mukanasi ja vierelläsi koko 4kk ajan. Olen sinun tavoitettavissa viestien välityksellä ja useimmiten viestinvaihtoa käydäänkin päivittäin! Saan jatkuvasti asiakkailtani positiivista palautetta omistautuneisuudestani sekä intohimostani, joka välittyy asiakkailleni. Yrittäjyys on itselleni suuri intohimo ja mentorina olen idearikas sekä eteenpäin vievä. Innostun sinun visioistasi ja haluan auttaa sinua astumaan näkyväksi.

Mentorina olen hyvin käytännönläheinen. Tiedän itse, millaista hyvinvointialan yrittäjyys on, joten tiedän myös, mihin kannattaa keskittyä tuloksia saadakseen. Kierrän kaukaa kaikenlaisen kikkailun ja keskityn ennemmin tuloksia tuovaan tekemiseen. Minulle on tärkeää, että rakennat yrityksesi somea vahvasti omalla persoonallasi, koska loppupeleissä on se on suurin myyntivalttisi.

Mentorointiohjelma sisältää:

8 etätapaamista kanssani 4kk aikana.

Rajaton yhteydenpito kanssani tapaamisten välissä.

Kattavat ennakko- ja välitehtävät.

HINTA

1900€ (+ alv 24%)

Erissä esim. 5x 380€ (+alv 24%)

Kuinka päästä alkuun?

Ota minuun yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tutustumispuheluun (ei sido sinua vielä mihinkään) joko nettisivuillani olevan yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostilla: piia@hitaamminfilosofia.fi tai instagramin yksityisviestillä @piiak_mentorointi.