Uncategorized

Unelmasi ovat heijastuksia sun sieluntehtävästä

Sulla on unelma ja sulla on halu toteuttaa unelmasi. Mutta tuo unelma tuntuu kovin vaikealta saavuttaa ja tuntuu kuin jahtaisit jotain, joka juoksee kokoajan kauemmas ja kauemmas. Vähemmästäkin sitä luovuttaa ja antaa unelmansa olla. Yritin sentään, mutta ehkä se unelma olikin jotakuta muuta varten, saatat huokaista ja heitää hanskat tiskiin.

Haluan kerto sulle, kuinka mä näen unelmat.

Mä näen asian niin, että kaikki sun unelmat, ovat heijastuksia sun sydämen ja sielun tehtävästä. Eli ne kaikki unelmat ovat sinussa jo olemassa. Ne on jo ohjelmoitu suhun, eikä sun tarvitse niitä jahdata. Juokset väärään suuntaan jahtaamalla unelmiasi. Sun tehtävä on tehdä sun unelmat näkyviksi, muuta ei tarvita. 

Sun unelmat heijastelee sun sieluntehtävää ja sua tarvitaan aktiivisena toimijana, kun alat tehdä sun unelmista todellisuutta. Näen sen enemmänkin rakentamisena, en niinkään unelmien jahtaamisena. Sulla on kaikki rakennusaineet jo käsissäsi, joten käytä niitä! Ala rakentaa, pala palalta, äläkä odota että valmista tulisi yhdessä yössä.

Älä myöskään oleta, että muut ihmiset toteuttavat sun unelmat. Kyllä sun täytyy tehdä se työ itse. Miten kukaan voisikaan tehdä sun sieluntehtävää näkyväksi? Mahdoton tehtävä kenellekään ulkopuoliselle. 

Sun unelmat ovat jo sinussa, sulla on rakennusaineet, mitä vielä odotat? Voit odottaa lopun ikääsi, mutta kukaan ei tule tekemään sitä työtä puolestasi. Kun sä alat suhtautua unelmien näkyväksi tekemiseen tätä kautta, pystyt myös nauttimaan matkasta. Jos sä jahtaat unelmiasi juosten, jää matkalla kaikki upeat polut ihastelematta. Mutta kun sä alat rakentaa omia unelmiasi todeksi, pystyt ihailemaan kättesi jälkeä jokaisella askeleella. 

Odotatko jotakin rahasummaa, jotta voisit vihdoin alkaa toteuttaa unelmiasi? Saata joutua odottamaan hyvin pitkään ja koko sen ajan kun odotat, olisit voinut jo alkaa rakentaa unelmiasi todeksi. Ei sun tarvitse tietää miten se tulee tapahtumaan, sä et tiedä kuinka kauan sun tarvitsee rakentaa ja millaisia polkuja sun on kuljettava, mutta aloittamalla olet jo valtavan paljon pidemmällä, kuin jäämällä odottamaan sitä kaikki ongelmat poistavaa rahasummaa. 

Saatat myös pitää...